Serviceabonnement

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan uw woning, zoals reparaties aan hang- en sluitwerk, schoonhouden van dakgoten en het ontstoppen van de gootsteen en toilet. Wij kunnen bepaalde storingen en/of reparaties die normaal onder het huurdersonderhoud vallen ook voor u doen, u regelt dit door het Serviceabonnement huurdersonderhoud af te sluiten.

Door het afsluiten van het serviceabonnement besteedt u het kleine onderhoud aan ons uit.

Beide brochures zijn ook te verkrijgen bij Woningstichting Voerendaal.

Voordelen

Lid worden van ons serviceabonnement huurdersonderhoud is niet verplicht, maar verdient zich altijd dubbel en dik terug. Het serviceabonnement heeft een aantal voordelen:

• U hoeft de reparaties niet zelf te doen.
  • Woningstichting Voerendaal voert de reparaties op vakkundige wijze voor u uit.
  • De kosten zijn aanzienlijk lager, dan wanneer u zelf een bedrijf inschakelt.

In geval van een storing of reparatie aan een onderdeel van een ZAV (zelf aangebrachte verandering) is het service abonnement nooit van toepassing, u bent voor het onderhoud zelf verantwoordelijk!