Directeur Woningstichting Voerendaal krijgt onderscheiding

Publicatiedatum: 26-04-2018

Vandaag 26 april heeft dhr. Creugers, directeur van Woningstichting Voerendaal, een onderscheiding gekregen. De burgemeester van Voerendaal, dhr. Houben, heeft rond het middaguur de onderscheiding overhandigd. Dhr. Creugers is toegetreden tot de Orde van Oranje-Nassau als "Ridder in de Orde van Oranje-Nassau".

Hieronder de tekst welke te lezen is op de web-site van het Limburgs Dagblad:

Leon Creugers (56) is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Sinds 2006 is Creugers directeur van de Woningstichting Voerendaal. Daarnaast is hij bestuurslid van de parochie H. Theresia van het Kind van Jezus, vrijwilliger bij ¬≠Bureau Jeugdzorg Heerlen, Xonar Maastricht en het Gehandicapten Platform Voerendaal. Hij was medeoprichter en lid van de Adviesraad op het terrein van de Wet Voorziening Gehandicapten.