Missie en visie

Woningstichting Voerendaal is een corporatie met ongeveer 1120 woningen, die zich als maatschappelijk ondernemer inzet voor de lokale woningmarkt in de voerendaalse kernen. Onze activiteiten zijn gericht op het ontwikkelen, verhuren, en beheren van sociaal onroerend goed. Woningstichting Voerendaal richt zich vooral op het bieden van perspectief aan mensen met minder kansen op de woningmarkt.

Wonen is voor ons meer dan alleen woonruimte leveren. We zetten ons actief in voor de woonomgeving en leefbaarheid in ons werkgebied. We werken actief samen met de gemeente, zorg- en welzijnsaanbieders en andere instellingen.

Ondernemingsplan

Wonen om te genieten van het leven in het heuvelland is het uitgangspunt van ons ondernemingsplan.
Lees meer over onze koers in het vigerende ondernemingsplan.